1997

Mid / Late Summer 1997. 0230 timer. Sted: Junction of A30/A303, Near Yeovil, Somerset. En av plikt politimann ble kjører til jobb på en bygdevei på stedet ovenfor da han så hva han først trodde var et fly. Men han innså snart at objektet ikke var et fly som det så ut til å stå stille. Han beskrev gjenstanden som å være i en høyde på 45 meter over en linje av trær. Da han kjørte mot det han begynte å skimte formen på objektet. Han beskrev det som en rektangulær blokk, sett side på som var omtrent på størrelse med en halv fotballbane! Han kjørte forbi objektet som var på sin høyre side. Etter å ha avviklet sitt vindu han ikke hørte en lyd som han gjorde det. Etter å ha passert av objektet han snudde bilen rundt for å gå tilbake og få et nytt flaks. Da han gjorde det han blinket bilen hans fjernlys på objektet som syntes å svare ved å dyppe litt før du går ut i fart ut av syne.UFO KLASSIFISERING - CE1/INT (nærkontakt 1ST SLAG / SAMHANDLING)Off Duty sighting. 1 Officer. Source - PRUFOS Politiet Database.09/08/1997. 2300 timer. Ashford, Middlesex. En av plikt uniformert politimann observerte to glødende rosa bevegelige gjenstander som de flyttet vest til øst rett over ryggen hage i Ashford i Middlesex. Off duty sighting. En offiser. Source - MOD-filer - defe-24-1989. Klassifisering - Nocturnal Light (NL).
01/04/97. 2000 Hours. Heathrow, London. En av plikt høyere polititjenestemann observerte en "orange blob" med en flammende hale over himmelen over Heathrow, London som det flyttet til hans venstre mot høyre i en nordlig retning. Offiseren observerte objektet ved hjelp av kikkert og utelukket at det var Hale Bopp kometen. Han beskrev hale som å være tyve ganger så lang som den ledende gjenstand. Han rapporterte hendelsen til Daily Mail avisen, men de setter det ned til kometen tross offiseren motsatte syn ovenfor. Off duty sighting. En offiser. Source - MOD-filer - defe-24-1988. Klassifisering - Nocturnal Light (NL).
1999

0500 timer. Fredag ??10/09/99. Beliggenhet - Weston Zoyland, Somerset. En av plikt uniformert offiser og hans kone observert en svært lyse UFO beveger seg i høy hastighet på himmelen over Weston Zoyland. Objektet ble stillestående og han observerte det gjennom et teleskop i ca 15 minutter før det sped unna i stor fart. Han beskrev objektet som å ha en sfærisk underside mens oppå den hadde en svak rød glød.UFO KLASSIFISERING - NL (NOCTURNAL LIGHT) Off Duty sighting. 1 Officer. Source - UFO Magazine Mar / april-utgaven 2000.Mellom 2115-2230 timer. Lørdag 21/08/99. Beliggenhet - Crofton, Wakefield, West Yorkshire. PRUFOS grunnlegger GARY Heseltine ble sittende i hagen hans ser opp på han sommeren nattens stjerner når hans partner, varslet ham til noen lys flyr overhead. Offiseren så i den retningen hun var som angir og observerte tre hvite lys som beveger seg i en perfekt pilspiss trekantet formasjon. De krysset himmelen på en høyde på 60 grader fra venstre til høyre mot natten landskapet. Objektene syntes å være en svært stor høyde og var lysere enn bakgrunnen stjerner. Offiseren trodde først at lysene var en del av ett objekt, men innså snart at han kunne se stjerner mellom trekanten av lys som angir tre forskjellige UFOer. Ingen hørbar støy kunne bli hørt. Dannelsen sakte beveget seg over taket av huset i en vest til øst retning. Etter ca 20 sekunder eller så dannelsen begynte å 'bank' nordover (til venstre) i det som var en ganske skarp sving. Utrolig lysene slått og doserte som ett og aldri avvek fra pilspiss formasjon. Offiseren ble forvirret av lysene i flere år og avviste sighting som er at av en trekantet satellitt formasjonen (som eksisterer). Men nyere undersøkelser og diskusjoner om emnet har overbevist ham om at gjenstandene var faktisk UFOer fordi det antas at det ville være umulig for en satellitt formasjon for å utføre en slik stram bank manøvrere over en så kort avstand. Offiseren var tidligere i Royal Air Force, og har en stor interesse i fly anerkjennelse.UFO KLASSIFISERING - NL (NOCTURNAL LYS)Off Duty sighting. 1 Officer. Source - Gary Heseltine, grunnleggeren av PRUFOS Database.
Ballymena til Larne, County Antrim, Nord-Irland. Kveld. En av plikt offiser ble reiser på en landevei med sin kone da de plutselig ble konfrontert med et strålende hvitt lys svevende over veien i en høyde på 300 meter. Overrasket de kjørte til innen fire hundre meter av objektet når offiseren fortalte sin kone å bo i bilen mens han nærmet til fots. Han gikk til et punkt rett under lyset. Lyset kommer fra objektet belyses området rundt det inkludert hvor han var sto under den. Objektet ligget i total stillhet over i flere minutter før det plutselig akselerert i stor fart bort mot den skotske kysten. Off Duty sighting. En offiser. Source - PRUFOS POLICE
 DATABASE. Klassifisering - nærkontakt av første Kind (CE1).


2000

Tidlig på kvelden. Winter. Beliggenhet - Colchester, Essex. En av plikt uniformert trafikk offiser var ute jogging vi han observerte en langsom bevegelse lys lavt på himmelen over Colchester. Hans første tanke var at det var et militært fly men som det gikk rett over ham at han ble truffet av det faktum at han ikke kunne påvise noen lyd overhodet. Han beskrev UFO som trekantede og definitivt utelukkes et helikopter som ansvarlig. Objektet ble sett på reise fra sør til nord. Objektet ble også går for sakte til å være en Galaxy transportfly. Et medlem av det offentlige også rapportert se det samme objektet.UFO KLASSIFISERING - NL (NOCTURNAL LIGHT)Off Duty sighting. 1 Officer. Source - PRUFOS / FORTROLIG.
08/05/2000. 0130 timer. Glasgow, Skottland. En av plikt uniformert spesielle konstabel og hans kone observert en rød sirkulær objekt i klar himmel over sitt hjem nær Kingston Bridge i Glasgow. Som han så objektet forandret form fra runde til en elliptisk form. Off duty sighting. En offiser. Source - MOD-filer - defe-24-2009. Klassifisering - Nocturnal Light (NL).05/04/2000. 2230 timer. Humberside Airport, Humberside. En rask bevegelse stor chevron formet UFO med blinkende oransje lys ble sett i ca 90 sekunder ved en av plikt uniformert politimann går sin hund og ledsaget av sin nabo som det passerte over Humberside Airport i en avstand på én kilometer. Ingen støy kunne bli hørt som slippes ut fra objektet som ble anslått til å være i en høyde av 1000 fot og sett mot en klar himmel. Off duty sighting. En offiser. Source - MOD-filer - defe-24-2009. Klassifisering - Nocturnal Light (NL).16/03/2000 2137 timer. Darlington. En av plikt uniformert politimann og hans kone sammen flere naboer observert en stor bred dannelse av uidentifiserte lys som passerte over sin bakhage i Darlington. Gjenstandene ble sett i første omgang mot en klar himmel i utgangspunktet før du skifter til tynn sky som de dro sørover i retning av Nord Allerton. Off duty sighting. En offiser. Kilde MOD filer - defe-24-2009. Klassifisering - Nocturnal Light (NL).2001

2003 timer. Tirsdag 06/11/01. Beliggenhet - Rochdale nærmer motorvei M62 i Lancashire. Den off duty uniformert offiser var med en annen person da de så et lys som ga inntrykk av å være en klynge av mindre lys lørdag mellom to områder av rødt lys. De røde lysene svingte mellom ulike nyanser av fargen. UFO syntes å sveve i en periode på ti sekunder før du går ut i en enorm hastighet av akselerasjon som var tilsynelatende fra en stående start. Objektet er flyttet bort i en 40 graders bue ut av syne tar bare fire sekunder for å gjøre det. Været ble brutt sky med intermitterende regn. Det var ingen åpenbar lyd er knyttet til objektbildet over den omgivende kjørestøy. UFO ble sett på en høyde på tretti grader. Dette utgjør en del av en serie på tre observasjoner av offiseren.UFO KLASSIFISERING - NL (NOCTURNAL LIGHT)Off Duty sighting. 1 Officer. Source - UFO Magazine 2001.


11/08/2001 0635 timer. Beliggenhet - South Shields, County Durham. En Northumbria politimann begynte å kjøre his11 bilen ut av stasjonen sin på vei til jobb. Da han snudde rett han hadde en utsikt mot en lokal teknisk fagskole. Han la merke til en sigar formet objekt svevende over det. Han nedsatte form som et luftskip. Han gikk deretter ca 40 meter til garasjen hans så igjen men objektet hadde forsvunnet. Offiseren hadde tilbrakt 14 år i RAF og var veldig kjent med fly av mange typer. Han gjorde ikke rapportere hendelsen fryktet latterliggjøring fra hans andre kolleger. Han ble senere kjent med at flere medlemmer av offentligheten hadde rapportert se en UFO i området. Været på tidspunktet for observasjonen var lyse, solrikt med god sikt.
UFO KLASSIFISERING - DD (Dagslys DISC)
Off Duty sighting. 1 Officer. Kilde: PRUFOS Politiet Database.

2002

0316 timer. Søndag 07/04/2002. Beliggenhet - Hellifield nær Skipton, North Yorkshire. Den uniformert offiser var av plikt har nettopp fullført en 5-3 skift. Da hun dro av A65 nær Hellified å se etter kometen Ikeya-Zhang hun fikk øye på en trekantet formasjon av lys som beveger seg i det som virket perfekt samklang. De hvite lysene beveget seg sakte over himmelen og på et tidspunkt gjort en liten 'bank' manøvrere tilsynelatende beveger seg som en. Hun er ikke sikker på om hun var ute på et stort trekantet objekt eller tre forskjellige stedene. En ivrig Stargazer hun er godt vant til å se på nattehimmelen på ulike tider av året. Søker bekreftelse hun hadde åndsnærværelse til å ringe henne sersjanten som kjørte hjem på vei til Otley, West Yorkshire. Han stanset bilen hans og fra hans sted vitne til det samme trekantet formasjon. Hans bekreftelse kom to minutter etter den første sighting. Den objekt (er) ebbet ut av syn lavt i horisonten. Dette utgjør en del av en serie på tre observasjoner av offiseren.
UFO KLASSIFISERING - NL (NOCTURNAL LIGHT)
Off Duty sighting. 2 offiserer. Source - PRUFOS / FORTROLIG.

2004

13/06/2004. 1700 timer. Sted: Oval Cricket Ground, London. To off duty politifolk og to sivile politi ansatte var å se på Surrey v Kent cricket kamp når en av dem oppdaget hva som syntes å være en stang / sigar formet objekt på himmelen. De var i stand til å vise det gjennom kikkert, men klarte ikke å identifisere den. Det var på reise veldig sakte og stiger gradvis høyere opp på himmelen. UFO tok 20-30 minutter å passere over dem.
UFO KLASSIFISERING - DD (Dagslys DISC)
Off Duty observasjoner. 2 offiserer. Source - PRUFOS Politiet Database.

2007

Tidlig på kvelden. April. Sted: Crofton, Wakefield, West Yorkshire. PRUFOS grunnlegger DC GARY Heseltine observert en hvit sfære nærmer sitt hjem fra en østlig retning. Han observerer det samme objektet gjennom kikkerten bekrefter at objektet har ingen navigasjonslys, var det ingen støy og offiseren var i stand til å bekrefte formen på UFO dvs. sfære. Objektet ble også sett kort bevitnet av offiser forlovede. Off Duty sighting. 1 Officer. Source - forfatter og grunnlegger av PRUFOS Politiet Database.

2153-2157 timer. 15.09.2007. Sted: Yeovil, Somerset. En av plikt sighting av Special Constable PC STEPHEN NETT. Etter å ha gått utenfor sitt hjem for å ha en sigarett han merke til en lys oransje objekt beveger seg sakte over himmelen i øst. Som det gjorde så han da så at det var to andre oransje lys som syntes å være i bevegelse i formasjon i nærheten. Alle tre objektene og gikk direkte over i hans hjem på hvilket punkt offiser kalt sin kone til å observere objekter som bekreftet synet. UFO KLASSIFISERING - NL (NOCTURNAL LIGHT). Off Duty sighting. 1 Officer. Kilde: PRUFOS Politiet Database.

2009

01/01/2009. 0005 timer. Cardiff, South Wales. En av plikt uniformert politimann og hans kone observert en oransje lys idet den passerte lydløst over himmelen i Cardiff i stillhet på en høyde på 5000 meter. Objektet ble sett i ca 10 sekunder før den forsvant ut av syne. Så et annet objekt ble sett i flere sekunder før det også forsvant men dette objektet kom fra en annen del av nattehimmelen. Deretter en tredje lys ble sett flytte fra øst til vest. Igjen en 10 sekunders varighet før forsvinnende. Betydelig dette formål var betydelig større enn de to første. Han senere nevnte synet til andre politidistrikter kolleger som har fremsatt ideen om kinesiske lykter, men offiseren hersket det ut som sier at alle tre stedene ble sett beveger seg i forskjellige retninger på himmelen med flygeegenskaper gjennomført annerledes enn flytende lanterner. Legg merke til offiser hadde servet i RAF og var veldig kjent med fly. Off duty sighting. En offiser. Source - PRUFOS Politiet Database. Klassifisering - Nocturnal Light (NL).

2010

01.01.2010. 0010 timer. Cononley, North Yorkshire. En av plikt North Yorkshire politimann var hjemme i nærheten av Cononley ute ved nyttår fyrverkeri når en lysende oransje lys beveger seg i retning fra Keighley mot Cononley fanget hans oppmerksomhet. Han beskrev objektet som formen på en knust ball. Som objektet nådde Cononley området han plutselig observerte UFO sving til venstre mot Cowling og Lancashire grensen. Det begynte så å stige jevnt og trutt inn i himmelen og ut av syne. Han la merke til en annen oransje lys som fulgte en nøyaktig bane som andre, inkludert en klar vending. Da så han to flere oransje gjenstander stablet rett over hver og igjen den samme manøveren ble gjennomført. Den totale varigheten av hendelsen var tre til flere fire minutter. Han helt utelukket muligheten av lysene være kinesiske lykter. Objektene flyttet i total stillhet med en hastighet beskrevet som som et fly. Off Duty sighting. En offiser. Source - PRUFOS Politiet Database. Klassifisering - Nocturnal Light (NL).
e-mail: svein.kare.helland@lyse.net
ufo_rogaland001003.gif
Hjem
ufo_rogaland001004.gif
Robert Moklev
ufo_rogaland001003.gif
Stjerne menneske
ufo_rogaland001003.gif
Hva gjør U.F.O
ufo_rogaland001003.gif
Energi krefter
ufo_rogaland001003.gif
Oppsummering
ufo_rogaland001003.gif
Anbefalte filmer
Oppslagstavle
ufo_rogaland001003.gif ufo_rogaland001003.gif
Politi oppservasjon 1
ufo_rogaland001004.gif
Politi oppservasjon 2
ufo_rogaland001003.gif
Politi oppservasjon 3
ufo_rogaland001003.gif
Politi oppservasjon 4
ufo_rogaland001003.gif
Evolusjonen
ufo_rogaland001003.gif
Evolusjon 2
ufo_rogaland001003.gif
Evolusjon 3